Üdvözlet


Üdvözöllek!

A Rusticandi blogon főként az általam készített decoupage technikával és festéssel készített tárgyakat láthatjátok. Remélem tetszeni fog nektek és találtok benne kedvetekre valót...

Welcome to my Rusticandi blog where you can find my decoupage works...

Szalvétáimat az andiszalvetai.blogspot.com oldalon találod. (You can find my napkins here.)


2014. július 14., hétfő

Shabby zenélő doboz / Shabby musical box



Van nekem egy kedves barátném, aki nem mellesleg egy duracell nyuszi energiájával bír és mindenféle kreatív dolgot készít. Többek között művészi szinten keresztszemes hímzéseket.

Mivel én már régen szeretnék egy keresztszemes képet, Nóri pedig beleszeretett egy natúr zenedobozomba, elhatároztuk, hogy barterezünk egyet...

Nem bírtam magammal és már el is készítettem neki, természesen shabby stílusban, mert ez mindkettőnknek nagyon tetszik. Íme:








Legyen örömöd benne, Nóri!

2014. július 13., vasárnap

Újra a Skanzenben, avagy óralap készítése transfer technikával / Transfer technique 1.0




A nyári szabadság lezárásaként részt vettem megint a Fehér levendula Workshpon a Skanzenben. A transfer technika egyik legegyszerűbb és legolcsóbb változátát próbáltuk ki.
Bár nekem maga a transzferálás sajnos nem sikerült tökéletesen (természetesen az én hibámból), maga a technika tényleg egyszerű és működik. Majd gyakorolok szorgalmasan, hogy a minta szépen átkerüljön a felületre.
Persze az én stílusomba ez a tökéletlenség teljesen belefér, és azt is tudom már, hogy mi lesz a sorsa az órának, és hogyan lesz még "teljessé téve"!!


Mivel a nagy igyekezetben elfelejtettem a részfolyamatokat fotózni, kénytelen vagyok pár képet "kölcsönvenni" a ws profi fotósaitól... :-)

Személyre szóló ajándékok


A hozzávalók...



Szorgos kezek


Isteni ízek, finom gyümölcsök





Nagyon örülök, hogy újabb szép és hasznos napot tölthettem el remek emberek társaságában és egy újabb technikát is megtanulhattam.